misshandel tips råd här.

välkommna in!

Sidvyer, senaste månaden

Populära inlägg

Powered By Blogger
Powered By Blogger

Etiketter

Leta i den här bloggen

Sidor

onsdag 8 juni 2011

jag

18år har gått nu.


Ja nu vet jag varför ,slagen blev mest på höger sida.Där är förstorad blindfläck tunnelseende.Och att det blev kärlkramp med och fib reumatism.Och kinden höger sida förstörd.Av en stroke för jag inte fick åka
in på sjukhuset med en gång blev stoppad av han som slog i ansiktet.Så blev det så här.Jag vill bara skratta åt det.och hur myndigheterna har för dålig kunskap om detta.Att de förstör en kropp och bara får 4mån fängelse.Och skadeståndet var på 11.000.Vad räcker det till.När man ska ha till sina skador de pengarna.rullstolen satt jag i men tog bort den för jag tog massage.Det kosta 40.000 att gå på det.Och allt annat man behöver och inte jobba med kroppen mera.

Tur jag kan skriva har stavfel för man tappar orden.Men det går endå.Och jag kommer alltid att kämpa med
min kropp och ge råd till töserna.Ja att mamman barnen ska ha mer trygghet så de inte får en trasig kropp det är hemskt att de som gör det kommer så lätt undan.Och att de får överklaga när det inte stämmer för de.Inte en ända som har sagt jag har gjort det.UTAN säger jag har inte gjort det.Snacka om psykiskmisshandel där de tror på mannen för han har mer inkomst som han spelar så han får träffa sitt barn ändå.Socialen polis åklagare går på det.De manipulerar er.De ska inte träffa sitt barn när de gjort så de blir dåliga,när de ska dit igen till pappan.De får inte läkas och då blir det deppretioner och sjukdomar när de blir vuxna.

facebook här på denna sida

en tjej

Jag vill bara tacka Marie Christine Olsson, Marie CH som hjälpt mig och hjälper mig fortf. med mitt ex. Jag och Marie känner varandra väldigt mycket nu och vi har daglig kontakt.

Hon har hjälpt mig testa mitt ex och det visade sig att han var en misshandlar typ..men som verkar det som sedan igår att han kontrollerar mig. Han dyker upp på fester var jag är..och är typ där..runtomkring..sedan om jag ska vidare och han kan inte, då skickar han sina kompisar som följer med mig i sällskapet för att kompisen ska hålla koll på mig att jag inte hittar en ny kille. Jag är inte ens tillsamman med mitt ex.

Alltså...Jag pratat med Marie idag och det verkar som jag måste byta uteställen och gemensamma kompisar...

Jag önskar att detta inte händer men det händer..och jag inbillar mig inte..

Jag har gått vidare och träffar nya män men han vill fortf finnas i mitt liv när han känner för det..så nu måste jag räkna ut taktik.

Det roligaste är att han har hjärntvättat alla att han är väldigt bra kille! Att han bryr sig om mig! Etc. etc...

Men jag vet att han är svartsjuk på allt...även sina egna kompisar, om jag pratar med de..men han är kompis med alla mina tjejkompisar...

Nu måste jag ta åtgärder...

misshandel tips råd här.

barnen