misshandel tips råd här.

välkommna in!

Sidvyer, senaste månaden

Populära inlägg

Powered By Blogger
Powered By Blogger

Etiketter

Leta i den här bloggen

Sidor

tisdag 14 december 2010

jul

JULEN
Snart närmar sig julen då tänker jag på.Barnen ungdomarna att de ska slippa se om kvinnovåldet för julen är för barnen ungdomarna med.Oftas tänker inte alla män på det,så jag hoppas ni kan tänka på barnen.Jag vill berätta min histioria det har gått 17år nu sen det hände mig jag trodde jag skulle dö.Man är hjärntvättad självkänslan är i botten har man ingen så är det svårt att gå vidare.Man måste ha stötta finns kvinnojourer idag.Psykratihandläggare i boendet.Många tror det kan inte hända mig men det finns i alla kategorier det kvittar vilken utbildning de har.Jag vill inte det ska hända dig,du ska gå redan första gången lyssna på din magkänlsa tveka inte.Du räddar dig och dina barn.Från sjukdomar depretioner som kommer senare i livet.Du läks när det är nollkontakt.Idag ser jag vilken utveckling det har blivit med stötta men kunskapen är fortfarande svår för polis soss.Då kan ni vända er till projekt karin som kan om detta.Mina slag blev i ansiktet tänkte gud som jag ser ut.Där blev det av det stroke kärlsjukdom reumatism av slagen.Sparka karatesparkar på kroppen.Slängde ett tungt marbord bord över mig jag kunde krossats.Men jag var snabb.Tog styptag flera gånger.Satte tummen i gummen så jag skulle kvävas.Tand gick i sönder.Min näsa blev opererad för jag fick inte luft den var knäckt.Satte fyr på mig men jag klara det.Skulle smita då knäcktes tårna.
Snart närmar sig julen då tänker jag på.Barnen ungdomarna att de ska slippa se om kvinnovåldet för julen är för barnen ungdomarna med.Oftas tänker inte alla män på det,så jag hoppas ni kan tänka på barnen.
Jag vill berätta min histioria det har gått 17år nu sen det hände mig jag trodde jag skulle dö.Man är hjärntvättad självkänslan är i botten har man ingen så är det svårt att gå vidare.Man måste ha stötta finns kvinnojourer idag.Psykratihandläggare i boendet.
Många tror det kan inte hända mig men det finns i alla kategorier det kvittar vilken utbildning de har.
Jag vill inte det ska hända dig,du ska gå redan första gången lyssna på din magkänlsa tveka inte.Du räddar dig och dina barn.Från sjukdomar depretioner som kommer senare i livet.Du läks när det är nollkontakt.
Idag ser jag vilken utveckling det har blivit med stötta men kunskapen är fortfarande svår för polis soss.Då kan ni vända er till projekt karin som kan om detta.
Mina slag blev i ansiktet tänkte gud som jag ser ut.Där blev det av det stroke kärlsjukdom reumatism av slagen.Sparka karatesparkar på kroppen.Slängde ett tungt marbord bord över mig jag kunde krossats.Men jag var snabb.Tog styptag flera gånger.Satte tummen i gummen så jag skulle kvävas.Tand gick i sönder.Min näsa blev opererad för jag fick inte luft den var knäckt.Satte fyr på mig men jag klara det.Skulle smita då knäcktes tårna.

Antal svar i tråden: 12 stycken

 RubrikSkrivet avDatum
SV: jul snartmarie ch101213 17:21
SV: jul snartAnonym101213 16:48
SV: jul snartmarie ch101213 16:08
SV: jul snartmarie ch101213 16:03
SV: jul snartmarie ch101213 15:59
SV: jul snartmarie ch olsson101213 15:27
SV: jul snartfluff101213 07:53
SV: jul snartAnonym101212 19:06
SV: jul snartmarie ch101212 18:43
SV: jul snartAnonym101212 16:06
SV: jul snartMiriam101212 14:39
SV: jul snartKicki101212 14:22

Rubrik:
Skrivet av:
Datum:
SV: jul snart
marie ch
101213 17:21


ja anonym jag var rent salig av lycka den timmen helt fantastiskt var det nina dansen är underbar kramiz 

Rubrik:
Skrivet av:
Datum:
SV: jul snart
Anonym
101213 16:48


14 månader kan tyckas kort, men kan vara oändligt långt när man är i något sånt här. Det kan hinna hända otroligt mycket saker som sagt. Och som sagt är jag glad att du inte är där idag och inte i det du hamnade i efteråt heller. Härligt förresten att du fick dansat lite häromdan :) även om du fick ont efteråt, måste varit fantastiskt! 
Rubrik:
Skrivet av:
Datum:
SV: jul snart
marie ch
101213 16:08


allså han som jag var ihopa med 14mån stroke kärlsjukdom reumatism epelepsi lite. 
Rubrik:
Skrivet av:
Datum:
SV: jul snart
marie ch
101213 16:03


anonym 14 mån sen stack jag.Men det var bägaren att rinna över sen 17-34 psykisk misshandel med nån annan.Stopp blev det vid 34 årsålder med detta.Att träffa såna män. 
Rubrik:
Skrivet av:
Datum:
SV: jul snart
marie ch
101213 15:59


http://www.ordklasser.se/futura-mot-kvinnovald.php
här fluff och ni andra om ni vill titta in kramiz 
Rubrik:
Skrivet av:
Datum:
SV: jul snart
marie ch olsson
101213 15:27


tack goa fluff ja jag har kämpat mig dit ska berätta.8 år låg jag i sängen kunde inte så mycket ville ha stötta i kommunen med det men fick bara lite timmar.Jag låg och tänkte sen kunde jag komma in i magnetröntgen efter tredje gången.Sen fick trombyl.Och 16 år tog det för att få reda på reumatism med av stroken.Jag var så arg på lss.Hur de kan göra så mot människan.Ju mer timmar man får ju fortare läks man.Jag tänkte jag ska väck från denna rullstol.Talet försvann lite då och då med.Men är ok idag.Så jag börja massage en gång iveckan jag det är 16 år nu jag har det sen en temtur madrass.Sen börja det sakta att jag kunde ta mig från stolen.Lss tyckte jag hellre skulle ligga i soffan än att komma ut.Så är de.Och varje år känner jag det blivit lättare.så för nån månad sen ville jag tillbaka till min dans väntat länge dansa non stopp i en timme.Sen fick jag ligga två veckor för det blev för mycket men ska ta upp det igen och göra det saktare vilken känsla.Jag har att gå ut själva kvar 17 året sen jag inte kunnat det jag kämpar på med det.Och så ville jag göra detta med att stötta för det kunde jag hemskt att säga så men så är det.Min resa inom det börja egentligen redan när jag var fem år sen har det bara fortsatt.kramiz 
Rubrik:
Skrivet av:
Datum:
SV: jul snart
fluff
101213 07:53


hej kära marie ch!

Du har stöttat så himla många här inne på tuva och jag har även läst din futura blogg.Det är för jä-ligt att dessa ondskefulla män kan härja fritt och misshandla kvinnor och tycka att det är okej. I ditt fall borde det vara mannen som fått stroke mm. Du är fantastisk som valt att stötta andra kvinnor baserat på din egen erfarenhet och kunskap. Har du blivit bättre efter din stroke?

Du får dagens guldstjärna av mig idag för att du är en sån kämpe!

         kram fluff
Rubrik:
Skrivet av:
Datum:
SV: jul snart
Anonym
101212 19:06


Hur länge var du i den relationen Marie Ch? Du behöver inte berätta om du inte vill. Men jag undrar bara för att du skriver att du var snabb. Men det låter också som att du varit med om många riktigt grova saker och undrar bara hur snabbt något sånt kan hända? Jag menar, hamnar man med fel människa så kan det säkert gå undan tyvärr. 
Rubrik:
Skrivet av:
Datum:
SV: jul snart
marie ch
101212 18:43


tack anonym jag var snabb i allt elände ja miriam vi gör vad man kan synd man inte får den erfarenhet och läser om olika beetennden i 6klass redan.Vet jag har två söner som var hos deras far en fick jag loss.Ja två en var hos mig till 11 år.Sen ville han var hos pappan.Och det är tungt man inte får bestämma själva men sista gjorde jag det.De säger mannen har ingen rättighet om han varit dum.När han blir 15 så kan du ta han till kbt behandling.De brukar klara sig bara man finns där hela vägen för de endå.ska säga jag var där en gång själva som barn.Det som var jobbigt då var svårt med koncentrationen i skolan och orolig vad ska hända nu magen får stryk som barn massage är bra med för de.Att lära de slappna av ta det lugnt det är en stressig värld.tack kicki ni är så fina alla kramiz till er. 
Rubrik:
Skrivet av:
Datum:
SV: jul snart
Anonym
101212 16:06


Det är hemskt att du behövt vara med om allt det där, men jag är glad över att du lyckades komma därifrån och överleva. Du har en himla kämparglöd, det märks när du skriver här! :)A 
Rubrik:
Skrivet av:
Datum:
SV: jul snart
Miriam
101212 14:39


Det är fasansfullt att läsa din berättelse. Rena mardrömmen. Otroligt att du kom ur detta med livet i behåll. Ja, det är många kvinnors verklighet och barnen ser detta våld och mår dåligt.
Jag såg min lille pojke som satt i soffan med ledsna och rädda ögon efter han hade sett och hört våldet. Då tänkte jag att detta vill jag inte ge mitt barn. Då bestämde jag mig att gå.
Barnen tar mer skada än man tror. Nu efter 10år så kan pojken slå mig när han blir arg och bete sig som pappa gjorde. Detta våld sitter i barnet livet ut efter flera års våld. Kvinnor borde lämna en sådan våldsrelation fort när barnen är små. Min son var 5år när jag lämnade.Ändå hann han redan ta skada.

Kvinnor gå innan det är försent. Det kanske inte kommer en morgon dag!

Barnen är värda en bättre barndom än detta.

Miriam 
Rubrik:
Skrivet av:
Datum:
SV: jul snart
Kicki
101212 14:22


Jag delar också din dröm/längtan att alla barn ska slippa se sin mamma bli slagen.

Men jag måste också få säga att jag beundrar dig och din styrka.
Att orka komma vidare efter det fasansfulla våld du utsattes för.

Varma kramar
Kicki 

julen

http://www.tuvaforum.se/tuvaforumopen.asp