misshandel tips råd här.

välkommna in!

Sidvyer, senaste månaden

Populära inlägg

Powered By Blogger
Powered By Blogger

Etiketter

Leta i den här bloggen

Sidor

söndag 12 december 2010

socialen

http://gt.expressen.se/nyheter/1.2251155/lilla-anna-tvangsplacerades-i-jourhem
De agerar alltid till barnets bästa säger soss vet en tjej som haft med de att göra hela livet i 30 år.De har dålig kunskap har det barnet varit där så ska de inte slitas från.Mamman säger att de gjort så då hade hon ju inte lämnat barnet dit från början.Ni förstör barnen soss med att göra så.Ni ska ta reda på sanningen först inte bara lyssna på andra.

En tjej kom på fosterhem sen när det gått några år oj vi har gjort fel så socialsekrteraren sluta för hon inte lyssnat.
Ni förstör för barnet ni stjälper istället för att hjälpa det.

sverige idag det är så hemskt att det blivit så.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sapo-ett-terroristbrott_5803633.svd

julen

Snart närmar sig julen då tänker jag på.Barnen ungdomarna att de ska slippa se om kvinnovåldet för julen är för barnen ungdomarna med.Oftas tänker inte alla män på det,så jag hoppas ni kan tänka på barnen.

Jag vill berätta min histioria det har gått 17år nu sen det hände mig jag trodde jag skulle dö.Man är hjärntvättad självkänslan är i botten har man ingen så är det svårt att gå vidare.Man måste ha stötta finns kvinnojourer idag.Psykratihandläggare i boendet.

Många tror det kan inte hända mig men det finns i alla kategorier det kvittar vilken utbildning de har.

Jag vill inte det ska hända dig,du ska gå redan första gången lyssna på din magkänlsa tveka inte.Du räddar dig och dina barn.Från sjukdomar depretioner som kommer senare i livet.Du läks när det är nollkontakt.

Idag ser jag vilken utveckling det har blivit med stötta men kunskapen är fortfarande svår för polis soss.Då kan ni vända er till projekt karin som kan om detta.

Mina slag blev i ansiktet tänkte gud som jag ser ut.Där blev det av det stroke kärlsjukdom reumatism av slagen.Sparka karatesparkar på kroppen.Slängde ett tungt marbord bord över mig jag kunde krossats.Men jag var snabb.Tog styptag flera gånger.Satte tummen i gummen så jag skulle kvävas.Tand gick i sönder.Min näsa blev opererad för jag fick inte luft den var knäckt.Satte fyr på mig men jag klara det.Skulle smita då knäcktes tårna.